Als u deze website bezoekt, gebruikt en contact opneemt met de verwerkingsverantwoordelijke, dan gaat u er uitdrukkelijk mee akkoord dat we uw persoonsgegevens verzamelen en verwerken volgens de modaliteiten en principes in ons vertrouwelijkheidsbeleid.

Onze
diensten

Contact
image page service
cleaning
solution
points
\\
cleaning
solution
Reinigings
Oplossingen
Facilitaire
oplossingen

Netheid is van essentieel belang voor het imago van uw installaties. Ze stelt uw klanten gerust en draagt bij aan uw succes.

Maak u het leven gemakkelijker! Concentreer u op uw vak. Wij zorgen voor al de rest!

Winkels
schoonmaken
Winkels
schoonmaken

Ideal Concept verzorgt het onderhoud van uw installaties en zorgt ervoor dat u aan uw klanten een gezonde en comfortabele omgeving kunt aanbieden. De schoonmaak moet regelmatig door professionals worden uitgevoerd. Het is ons vak om uw vereisten te begrijpen omdat de onderhoudsmethoden verschillen afhankelijk van uw activiteit en uw bijzonderheden.

Ramen
wassen
Ramen
wassen

Het raam is uw eerste contact met de klant. Als u uw ramen onderhoudt, bewijst dit dat u uw omgeving een gezonde omgeving wilt aanbieden. We moeten uiterst veeleisend zijn. Ramen zorgvuldig onderhouden is onze prioriteit. Schone ramen doen uw winkel opvallen, trekken voorbijgangers aan, verleiden hen en geven hen zin om binnen te komen. 

Cleaning
office
Cleaning
office

We besteden heel wat uren op kantoor. We werken er, eten er soms, we niezen er, drinken er koffie, bewaren er dossiers en dan hebben we het niet over het stof op de rekken! Bij Ideal Concept is het ons vak om uw werkomgeving kraaknet te maken. We kennen ons vak: vuil opzuigen, meubels, schermen en computers afstoffen, de vloeren schoonmaken, de vuilnisbakken leegmaken en de zakjes vervangen, het sanitair reinigen en ontsmetten, de vergaderzalen, cafetaria onderhouden enz. Het is onze beurt!

Onderhoud
van de gebouwen
Onderhoud
van de gebouwen

Onze missie: ervoor zorgen dat u beschikt over schone en onderhouden gemeenschappelijke ruimten. Vloeren, liften, deuren, spiegels… Onze teams zorgen voor een onberispelijke schoonmaak met respect voor de bewoners. Schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten, afvalbeheer, onderhoud van de buitenruimten (groene zones, parking), klein onderhoud (lampen vervangen), enz.

Schoonmaak
na de werken en inhuldiging
Schoonmaak
na de werken en inhuldiging

Eindelijk, uw werken zijn achter de rug! Ideal Concept neemt het van u over: vloeren wassen, muren schoonmaken, sanitair reinigen en ontsmetten, restafval verwijderen (pleisterkalk, zaagsel…), stofvrij maken en grondig stofzuigen, ramen en hun randen wassen, met inbegrip van ontvetten en schoonmaken van verfsporen, lijm enz.

 

Specifieke
schoonmaak
Specifieke
schoonmaak

Uw vragen mogen specifiek zijn: vloeren terug in hun oorspronkelijke staat brengen, betegeling, vloeren in pvc, kristallisatie van marmer, verglazing van parket, reinigen van tapijt, schoonmaak en ontstoffen van kasten, verluchting van lokalen om de vluchtige verbindingen te verwijderen die aanwezig zijn in meubels, kastdeuren… We zorgen voor een oplossing voor elk van uw vragen!

Verwijderen
van graffiti
Verwijderen
van graffiti

Sodakristallen, zuiveringszout en bleekwater, white spirit, hydrogommen... We beheersen technieken om uw gevels, winkels en panden terug in oorspronkelijke staat te herstellen. Ideal Concept heeft voor alles een oplossing!

Klein
onderhoud

Dringende vragen: nieuwe lampen plaatsen, reparatie en montage van meubels.

Klein
onderhoud
Logistieke
ondersteuning

Ondersteuning voor lossing, inrichting en verplaatsing van voorraad.

Logistieke
ondersteuning
Handyman

Wij zorgen voor de levering van uw materiaal. U houdt zich van uw kant bezig met voorraadbeheer en de controle van de goederen die u van leveranciers hebt gekregen. Wij bereiden dan weer de pakketten en goederen voor uw teams voor! Organisatie en bevoorrading!

Handyman
Groene
ruimten

We houden ons bezig met terugkerende taken, seizoenstaken en occasionele taken.

Groene
ruimten
Beheer
van verbruiksgoederen

Controleren, beheren, leveren! Laat het beheer van te leveren zaken aan ons over. Zo kunt u zich opnieuw concentreren op uw werk en vertrouwen op de betrouwbaarheid van Ideal Concept. Onze betrouwbaarheid is al meer dan 20 jaar onbetwist!

Beheer
van verbruiksgoederen